Aluminios y Plásticos Cataluña

Poliuretà

ELÀSTOMERS DE POLIURETÀ

barra-poliuretano

La família dels cautxús de poliuretà, més coneguts pels seus noms comercials, ADIPRENE, VULKOLLAN, etc …, són uns elastòmers (cautxús) que posseeixen una combinació excepcional de duresa , resistència i capacitat de càrrega, a més d’una extraordinària resistència a l’abrasió. Així mateix conserven la seva resistència millor que qualsevol cautxú en l’interval de -10 ° C, fins +100 ° C, propietat molt important per al treball sota pressió o cops. Gran capacitat de càrrega i tenen l’elasticitat necessària per al seu ús en rodes, rodets, safates, etc. Sota coeficient de fricció, que disminueix dràsticament amb l’augment de la duresa.

El cautxú de poliuretà té una excel · lent resistència als olis i dissolvent, la qual cosa fa que els seus productes siguin especialment apropiats per al servei en contacte amb lubricants i carburants per a automòbils, maquinària, etc.

El poliuretà tenen una gran resistència a la deformació per compressió, amb excel · lents resultats en ressorts i coixinets per matriceria i estampació de metalls.