Aluminios y Plásticos Cataluña

PTFE

teflon

PTFE (fluoropolímer)

Els plàstics fluorats, gaudeixen d’unes propietats Químiques, Tèrmiques, i dielèctriques excepcionals, gràcies a la gran estabilitat de la combinació Fluor-Carboni. El més conegut en aquesta família és el P.T.F.E. (Politetrafluoretilè), un polímer en cadena de gran longitud molecular. El PTFE té com a principals característiques, que es pot operar en una excepcional i àmplia gamma de temperatures des de -200 ° C a +250 ° C combinat amb una extrema inèrcia química, ja que no és atacat per la majoria de productes químics. Posseeix un extremat baix coeficient de fricció i associat a l’hi ha la naturalesa antiadherent de la seva superfície.

També podem subministrar barra o peça mecanitzada en PTFE pur o amb càrregues de fibra de vidre, grafit, acer inoxidable, o bronze.

Entre altres avantatge que representa el PTFE carregat, és d’augmentar la resistència al desgast.

  EMMOTLLAMENT EXTRUSIÓ
  P.T.F.E Pur P.T.F.E Pur
Resistència a la tracció (Mpa) 30 22
Allargament per tracció fins al trencament 350% 300%
Pes específic 2,16 2,16

 

CARACTERÍSTIQUES DE CÀRREGUES AL PTFE
Càrrega Propietats
Carbó-Grafit En aplicacions químiques i mecàniques disminueix ii desgast inicial, augmenta la resistència sota pressió i ia resistència a l’abrasió amb aita velocitat.
Fibra de vidre És ell més corrent, ja que és el que menys modifica les propietats elèctriques i químiques, millorant les mecàniques.
Bronze En cas de fricció aquesta càrrega augmenta la resistència, obtenint una bona conductibilitat tèrmica i superiors propietats mecàniques.
Bisulfur de Molilibdeno Obtindrem una duresa, rigidesa i resistència superior. Tot just afecta les propietats químiques i elèctriques del PTFE pur.